Ads 468x60px

четвъртък, 13 юни 2013 г.

Джони Евънс се ожени за ТВ водеща

Рендето от Манчестър Юнайтед Джони Еванс напусна отбора на ергените във Висшата лига. Известният с острите си влизания и груби прояви в мачовете на "червените дяволи" футболист от Северна Ирландия взе за съпруга телевизионна водеща.

Ослепителната блондинка Хелън Макконъл работи за клубната телевизия на Манчестър Юнайтед MUTV. Традиционната сватбена церемония беше водена от бащата на булката Кенет Маконъл в презвитерианската църква в Клъф, графство Даун, в Северна Ирландия на 1-и юни. Хелън беше избрала стилна бяла дантелена рокля без презрамки, а 25-годишният Джони беше със син костюм от три части. 

Хелън Макконъл е сред най-известните модели на Северна Ирландия. Преди няколко години тя се мести в Манчестър, за да работи като репортер на свободна практика. Нейни ресори са Ирландската футболна лига, моторните спортове и хокей. Късметът обаче й се усмихва и тя получава покана да работи в клубната телевизия на Манчестър Юнайтед.

25-годишната Хелън среща Джони Еванс през 2011 година, когато трябва да го интервюира за MUTV. От този момент двамата са неразделни. "Отношението му към нас е много уважително. Прекрасна двойка са, каза щастливият тъст Кенет Макконъл. - Джони е много силно свързан със семейството си. Той е мил и внимателен млад мъж. Още от началото разбрахме, че е изключително приятно момче и сме му големи фенове. Когато чуеш, че някой е футболист, мнението е малко негативно, но ние се убедихме, че при Джони не е така".

Сред гостите на сватбата на Хелън и Джони бяха много известни личности. От света на футбола на тържеството присъства селекционерът на Северна Ирландия Майкъл О'Нийл, както и един от най-добрите приятели на Еванс - Дарън Гибсън.

0 коментара:

Публикуване на коментар