Ads 468x60px

петък, 16 август 2013 г.

Роналдо още е под прицел

Манчестър Юнайтед все още не се е отказал и следи отблизо топ голмайстора на Реал Марид и бивш свой играч - Роналдо.

Фанелката с №7 е все още свободна и от спортно техническото ръководство на "червените дяволи" не крият интереса си към привличането обратно на Кристияно Роналдо.

Съвсем наскоро двама от помощник треньорите на Юнайтед - Фил Невил и Стийв Раунд са следили отблизо играта на португалеца в контролния мач между националните отбори на Португалия и Холандия. Освен Роналдо, обект на следене е бил и Ван Перси.

Юнайтед са готови да предложат щедра сума на Реал Мадрид, но едва ли оттам ще се заинтересоват. Преди години от кралския клуб броиха малко повече от 80 милиона паунда за Роналдо и са убедени, че звездата им макар и още не, но ще разпише своя нов договор за близо 18 милиона евро за един сезон.

Още няма официално подписан договор между Роналдо и Реал Мадрид, което дава някакви надежди на Дейвид Мойс! Ако се осъществи трансфера, това ще е истинска бомба на острова и бързо ще се забрави липсата на стария шотландец!

Междувременно, Манчестър Юнайтед се гласи трескаво за първия си кръг, където изненадващо не са определени за фаворити срещу Суонзи!

0 коментара:

Публикуване на коментар