Ads 468x60px

неделя, 16 юни 2013 г.

Бербатов пречи на Бейл

Шампионът на Англия Манчестър Юнайтед е един от най-настоятелните кандидати за подпис с голямата звезда в Премиършип през миналия сезон Гарет Бейл от Тотнъм. 

Но шансовете на "червените дяволи" да вземат уелсеца клонят към нулата. И причината за това е Димитър Бербатов. Според медиите на Острова, президентът на "шпорите" Даниел Леви се е заканил вече да не прави бизнес с Юнайтед.

Чашата на търпението му е преляла около последните трансфери на "Олд Трафорд" от неговия клуб.Шампионите измъкнаха преди време Майкъл Карик и Димитър Бербатов, като ги накараха да влязат в конфликт с шефовете на лондончани. Миналата година опитаха така да отмъкнат и Лука Модрич.

Хърватинът подаде молба за напускане. Леви обаче предпочете да го продаде в Испания на Реал Мадрид и да пренебрегне офертата на Юнайтед.Сега дори да се стигне до трансфер на Бейл, точно заради действията около Бербатов, Карик и Модрич, "шпорите" са готови да предпочетат други оферти.Интерес към уелсеца има още от Реал Мадрид и Манчестър Сити. Според една от легендите на "шпорите" Глен Ходъл, звездата все още не е готов да напусне и ще остане поне още един сезон."Гарет все още не иска да напуска, поне така си мисля аз. Ако замине от Лондон, ще е към единия от манчестърските клубове. Но доколкото разбирам един от тях ще бъде отрязан.

Бейл стана баща наскоро и не съм сигурен, че точно сега иска да сменя обстановката и да отива зад граница. Трябва да си спокоен извън терена, за да покажеш после формата си на него", сподели Ходъл.Все пак Гарет Бейл не е голямата трансферна цел на Манчестър Юнайтед това лято. "Червените дяволи" ще опитат да си върнат Кристиано Роналдо от Реал Мадрид и ако не успеят, чак тогава ще започнат да изкушават Бейл по познатия начин. 

0 коментара:

Публикуване на коментар