Ads 468x60px

събота, 31 март 2018 г.

Манчестър Юнайтед – Нюкасъл

Манчестър Юнайтед – Нюкасъл е един от мачовете във Висшата лига на Англия, който не трябва да изпускате. Двата тима имат доста паметни сблъсъци помежду си в миналото и предпоставките за нов такъв не са малко. 
Мениджъра на домакините в момента сигурно е доста притеснен за състоянието на звездата си Уейн Рууни, който пропусна мача срещу Бенфика от Шампионската лига в средата на седмицата. Нападателят отново тренира, но най-вероятно португалеца няма да рискува с пускането му в игра. 
И все пак има и добри новини в лагера на домакините, като единствено Клевърли и Оуен останаха дълготрайно контузените футболисти, като Андерсон би трябвало да бъде здрав следващата седмица. Всички други футболисти са здрави, като Крис Смоулинг влезе като резерва срещу Бенфика, а Рафаел и Гибсън бяха на пейката. 
 Манчестър Юнайтед изглеждат напълно различна в отбрана, когато на терена е Наманя Видич. Той бе наказан за мача с Бенфика, но сега отново е на линия и ще си партнира с Рио Фърдинанд в центъра на защитата. Карик и Флетчър се очаква да започнат в средата на терена, докато Нани ще заеме мястото си по десния фланг, а Парк на левия. От късния фитнес тест на Уейн Рууни ще зависи кой ще води нападението на „червените дяволи“. Ако англичанинът е здрав, то той ще си партнира с Хавиер Ернандес, ако ли пък не може в игра да видим и нашето момче Митко Бербатов, който направи силен мач срещу Бенфика, отбелязвайки едното попадние за тима си. 
Алън Пардю е изправен пред някои проблеми с контузени футболисти, като след късен фитнес тест ще стане ясно дали халфът Тиоте ще може да играе в сблъсъка. Бившият играч на Юнайтед Обертан е вече здрав и ако играе, то той ще иска да докаже, че е било грешка да го изхвърлят от клуба. Мениджърът на гостите бе доста широко критикуван за смяната на тактиката срещу Манчестър Сити, което според някои е довело до първата загуба на тима за сезона. Истината е, че Нюкасъл игра доста добре срещу „гражданите“ и само лековато допуснатите голове не позволиха на тима да вземе нещо от него двубой. 
По всяка вероятност нападението на тима отново ще бъде водено от Демба Ба, а Хатим Бен Арфа ще оперира зад него. След онази срамна загуба на Олд Трафорд от Манчестър Сити „червените дяволи“ печелят мачовете си, но доста често с резултат 1-0. Смятам, че и днес можем да станем свидетели минимална победа на Юнайтед, но има вероятност да паднат и повече голове. 
Препоръчителният ми залог е победа за домакините с точно един гол разлика. 

0 коментара:

Публикуване на коментар