Ads 468x60px

неделя, 18 август 2013 г.

Дейвид Мойс не скри радостта си от първата победа

Дейвид Мойс бе истински щастлив след убедителната първа победа на ръководения от него тим на Манчестър Юнайтед над Суонзи. Букмейкърите бяха твърде скептични за крайния изход и бяха поставили невероятния за мен коефициент от 1,90 за победа на "червените дяволи", които съвсем нормално отвяха с 1-4 като гости "лебедите" от Суонзи. 

Четирите попадения бяха дело на само двама човека: Робин Ван Перси и младия национал Дани Уелбек.

След срещата Мойс сподели, че е доволен от срещата, но е твърде рано да се правят каквито и да било планове. Това е първи кръг, а до края на сезона има толкова много време. Според специалиста е нормално, човек като него, на подобен пост да изразява задоволството си, но като цяло трябва да бъде умерен. 

Много добра игра показаха нападателите на Юнайтед и особено Дани Уелбек. Ван Перси е изключително опитен, а и ако включим Уейн Рууни, ситуацията съвсем ще загрубее за противниковия вратар!

Следващия кръг е много важен и още в самия старт Дейвид Мойс ще трябва да се изправи срещу една легенда в лицето на Жозе Моуриньо и неговия Челси! Първи двубой на Олд Трафорд за Мойс и първо голямо предизвикателство!

Очаквайте пълно превю за предстоящия на 24 август двубой между Манчестър Юнайтед и Челси!

0 коментара:

Публикуване на коментар